Pilviranta 125 – særegen fritidsbolig

  • Etasjer:
  • Soverom: 1

Beskrivelse

Pilviranta 125

Lekker tømmerhytte, med en spennende utforming og met et lite tårn og tårnværelse.
Pilviranta har også en egen sauna som kan gi mange muligheter om en ønsker å prioritere annerledes.
Bygget i kjent god finsk kvalitet og med lamelltømmer.
Hytta er en typisk allround hytte, og egner seg både på fjell, i skog og ved sjø. I tillegg kan denne hytta også benyttes som tømmerhus.

Består i utgangspunktet av:
– To soverom
– Bad
– Separert toalett
– Kjøkken
– Stue
– Tårn med ekstra rom
– Sauna
– Ekstra stue
– Flott terrasse, delvis overbygd

LA DRØMMEN FÅ LEVE

Det finnes mange drømmer – noen er mer oppnåelig enn andre. Drømmene er forskjellig. Noen drømmer om et stort og herskapelig hus, andre et nytt og moderne hus. Mens atter andre drømmer om et enklere og mer lettstelt hus. Disse drømmene kan vi hjelpe med.

Våre tømmerhus er heller ikke av de dyreste og tar vi kvaliteten i betraktning er vi rimelige.
Velger du et finsk tømmerhus fra Finnlamelli kan vi love deg et hus med topp kvalitet. Et hus dine naboer vil skryte av og kanskje misunne deg.

Vi kan love deg et hus med godt, naturlig og sunt inneklima. Et hus som astmatikere og allergikere setter pris på og som vi gjerne skulle delt ut på blå resept. Vi vet du får et «rolig hus» hvor tømmeret demper lyden.

I tillegg til alt det som er nevnt over får du et miljøvennlig hus som magasiner varmen på vinteren og som er svalt på sommeren. Naturen egen aircondition.
Et miljøvennlig bygg fordi nesten alt er laget av fornybare ressurser og energien som skal til for å produsere et tømmerhus er bare 1/3 av hva som ellers krever.

Vi kan oppfylle drømmen – kontakt oss og vi skal jobbe sammen med deg så du kan få ditt drømmehus eller drømmehytte

Ønsker du å bruke en av våre modeller som utgangspunkt, gjør gjerne det, eller har du egne tegninger skisser kan vi gi deg pris på disse. Vi vet at alle hus og hytter vi leverer er spesielle og tilpasset hver enkelt kunde slik at du får ditt drømmehus eller hytte.

Leverandør av huset er finnlamelli. En av Finnlands største tømmerhusleverandører

 

 

Plantegninger