Nøkkelferdig

Til-Huset AS kan nå levere et nøkkelferdig konsept gjennom firmaet Finske Tømmerhus AS
Det blir da enklere for deg som kunde å overlate hele byggeprosessen av selve huset til oss og selv bare gjøre de valgene som er viktige for deg. 
Den største fordelen for deg som kunde ved å velge et nøkkelferdig konsept kontra å bare kjøpe et byggesett, er at Finske Tømmerhus setter det opp i henhold til bustadoppføringslova. Dette gir deg som kunde en ekstra trygghet og ansvaret for at tømmerhuset er riktig satt opp vil ligge hos oss. 

I vårt nøkkelferdige konsept er det mye som inngår, men vi har også god erfaring med at alle kunder ønsker å skape sitt unike hjem med sin stil. Derfor vil du som kunde fortsatt måtte ta ansvar for en del valg innvendig i din bolig og eventuelt bestille slike ting som gulvbelegg, baderomsinnredning osv. Men Finske Tømmerhus vil ta seg av alt av montering og legging da dette er inkludert i våre priser. 
(Se vår generelle leveransebeskrivelse for info om hva som er inkludert)
Slik kan vi skape et nøkkelferdig konsept for deg som kunde med trygghet på at du vil være fornøyd med det endelige resultatet. Vi tror at et godt samarbeid er det som skaper de beste løsningene for deg når du skal bygge ditt drømmehjem. 

Spør oss om pris på et nøkkelferdig konsept her.