Fire gode grunner til 
å velge finske tømmerhus:

BYGg tømmerhus etter dine ønsker

Vi leverer ikke kataloghus, men et hus som er tilpasset dine ønsker og ditt behov. Derfor er alle våre hus og hytter spesiallaget etter dine mål og dine ønsker. Ta gjerne utgangspunkt i en av våre modeller. Du kan også komme med egne tegninger, skisser eller ideer. Ta kontakt så skal vi hjelpe deg med bygget.

Hus bygd i tømmer er miljøvennlig

Tømmerhus er i all hovedsak bygd av fornybare ressurser. Det trengs bare 1/3 av energien til å produsere et tømmerhus i forhold til tradisjonelle hus. I tillegg lagrer tømmerhus mye mer CO2 .

Tømmerhus gir et naturlig inneklima

Et tømmerhus puster og porene i tømmeret filtrerer luften. Frisk luft kommer inn og blir varmet opp av varmen i tømmerkassa.
Tømmer balanserer også luftfuktigheten og sørger for at bakterier, sopp, midd og virus trives dårligere.

Det er ikke bevist sammenheng mellom tette hus og allergier og luftveisproblemer. Men de som er plaget fungerer som regel mye bedre i tømmerhus.

Tømmerhus – et varmt hus

Et tømmerhus magasinerer varmen og varmer opp ny luft som kommer inn gjennom porene. Våre tømmerhus er uten trekk og de nye kravene til trykktesting er vi meget godt innenfor.
Energien som brukes til å holde et tømmerhus varmt er omtrent den samme som for et tradisjonelt hus.

closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram