Leveransebeskrivelse

På denne siden kan du lese mer om hva som følger i en standard leveranse fra Finske Tømmerhus AS. Du som kunde har selvfølgelig full frihet til å velge ting bort eller legge noe til om du ønsker det annerledes. Dette vil da gjøres egne avtaler og kostnadsoverslag på.
Vi har knyttet til oss ulike leverandører her i Norge for å tilby deg som kunde en komplett leveranse i tillegg til det som kommer fra Finland. Det meste av innredning som kjøkken og baderomsmøbler kommer fra norske leverandører, samt håndverkertjenester som rørlegger og elektriker.
Når det gjelder parkett, fliser og baderomsplater har vi valgt å ta dette ut av vår leveranse da kunder som regel har veldig individuelle preferanser på dette. Det gjør at det er mye enklere for deg som kunde å finne dette på egenhånd uten å måtte ta dette ut av leveransen. Vi har imidlertid priset inn arbeid med legging av dette, så du som kunde kun trenger å finne og bestille det du vil ha uten å tenke på selve jobben.

Leveransebeskrivelsen er stadig i utvikling så vi tar forbehold om at versjonen som ligger her kan avvike fra faktisk leveransebeskrivelse. Dette er et eksempel på en standard levering og alle leveranser er tilpasset hver enkelt kunde.

Standard leveransebeskrivelse finner du her: