Tilpasninger

Finn din egen stil

Alle våre tømmerhus tilpasses kundenes behov og stil og det er mange detaljer som skal avgjøres. Noen valg står du som kunde helt fritt til å velge underveis, særlig innendørs da du selv bestiller dette. Men når det gjelder tømmerhus er det noen valg som må gjøres før selve tømmerkassa går i produksjon.
Dette er blant annet valg av profil på tømmeret, hjørneprofiler (knuter), og valg av tak.
Hva som kommer i en standard leveranse kan du lese mer om i vår leveransebeskrivelse her, mens på denne siden gir vi deg en oversikt over de største valgene å ta hensyn til tidlig i prosessen med et tømmerhus.

Hjørneprofiler og tømmerprofiler

Zero-corner er den hjørneprofilen vi har som standard, da det kun er mulig å velge denne med RHYTI Non Setteling – tømmerprofil. Dette er en tømmerprofil som ikke vil sige og samtidig gir den et minimalistisk design med smale linjer mellom tømmerstokkene.
Denne utviklingen gjør at man slipper en del justering og etterstramming av bolter som i tradisjonelle tømmerhus.
Du kan lese mer om RHYTI tømmerprofil her.

Modern-corner er for de som vil ha en med tradisjonell stil på tømmerprofilen, ved at stokkene ligger annenhver. Hjørnet blir imidlertid skjult med en hjørnekasse.

Det vil også være mulig å velge den tradisjonelle «korsknuten» hvor knuten i hjørnet er synlig. Profilen vil da være lik som «Modern-corner» men hjørnet blir ikke kledd inn og vil stikke noe lenger ut.

Ulike tak

På mange av husmodellene til Finnlamelli er det også mulig å tilpasse taket til din stil. Dette vil være noe avhengig av modell og faktiske forhold der det skal bygges.

Saltak
Asymmetrisk saltak
Pulttak

Vil du vite mer om våre tømmerhus og hvilke valg som må og kan gjøres? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne.