Hvorfor velge Finnlamelli?

Kvalitet

Finnlamelli er nøy på at alt skal være riktig og alt skal være kontrollert
– det gjennomsyrer alt de gjør.

Det var grunnleggerne av Finnlamelli som startet med å laminere tømmerstokkene i Finland (metoden lærte de i Norge). Ekspertisen har de med seg inn produksjonen av tømmerhus. Ingen underleverandør blir godkjent uten at de har levert gode produkter over år. Alt av materialer som blir levert tilfredsstiller kravet for å få CE godkjenning.

 

Fleksibilitet

Fabrikken er veldig tydelig på at alle tømmerhus eller tømmerhytter er laget spesielt tilhver enkelt kunde. For det første er behovene forskjellig – noen trenger 5 soverom, mens andre trenger ett.

Tomta er forskjellig og huset blir plassert forskjellig på tomtene i forhold til himmelretninger. Derfor er alle våre katalogmodeller og modeller dere finner på hjemmesiden bare ment som et utgangspunkt som dere kan ta tak i og endre etter deres behov.

Så langt er ingen hus like.

Ekstra

Finnlamelli har gått noen ekstra skritt for at du som kunde skal bli fornøyd.

Hvitmalt himlingspanel, hvitmalte taklister er standard. Likeledes en trapp med bjørk i trinnene (hardere tresort og holder seg lenger). Riflet på trinnet for at en ikke så lett skal skli. (Se for øvrig mer på trapper).

 

Norsk standard

Finnlamelli har jobbet grundig med å tilpasse at alt som leveres til Norge følger norsk standard og norske regler. Samtidig er vi overbevist om at kvaliteten på materialene er bedre enn det som leveres som standard i Norge.

closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram