Skorovas

Nå tilbys byggeklare tomter med prosjekterte nøkkelferdige tomannshytter på Myra i Skorovas. Hyttene har historisk tidsriktig utseende og ligger der hybelhuset «Unkarsheimen» tidligere sto.

hyttene

Hyttene vil være tomannshytter med to enheter i ett bygg.
Første etasje inneholder gang, wc, stue/kjøkken og ett soverom.
Andre etasje vil få bad, loftstue og to soverom.
Ønsker du å ta en nærmere titt i 3D kan du klikke her.

Området

Skorovas/Skorovatn ligger i Namsskogan kommune og grenser til Røyrvik og Grong kommune. Under to timers kjøring fra både Steinkjer, Namsos, Nærøy og Trofors. Kun 25km fra E6.

Skorovas er en voksende Fjellandsby med kulturmiljø fra et tidligere gruvesamfunn. Elkem la ned gruvedriften i 1984 og etter den tid har de fleste boliger blitt omgjort til fritidsboliger. I dag er det allerede i overkant av 100 fritidsboliger i Skorovas og flere er under oppføring. Det er blitt et veldig populært område for fritidsformål, med mye natur for rekreasjons- og turmuligheter. Det er i dag ca. 20 fastboende i Skorovas.

Tomten ligger meget pent til i stille, sentrale og rolige omgivelser med nærhet til det meste. Lett adkomst fra kommunal vei.
Gangavstand til butikk, pub, galleri og fiskemuligheter like ved i Litj-Skorovatnet. Boligene egner seg både som fritidsboliger eller fast bolig. Er du en nostalgisk «Skorovassing» eller bare nysgjerrig på stedet og dets tilbud og muligheter, vil disse boligene garantert falle i smak.

Aktiviteter

Skorovasfjellene har en rekke vatn og tjern med både ørret og røye med Midtivatnet sør i området som en av diamantene med fisk på flere kilo. Det går merkede stier inn i fjellet fra Skorovatn.
Namdal bruk leier også ut terreng og hytter i Skorovas og omegn for jakt på småvilt.

Det finnes også muligheter for overnatting, bobilparkering, flerbrukshus, kapell med arrangementer årlig, Glamp Skorovatn, Messa turisthytte og overnatting, kurs/konferanse og overnatting i «Herskapsboligen». I tillegg er det et lite kunst- og håndverksmiljø, galleri, turløyper i fjellet og midt i nærmiljøet. Røde kors er på plassen med eget hjelpekorps og utstyr.

Skjenkestova (puben) – er kanskje en av Norges mest særegne puber og har eksistert siden 2005. Du finner puben midt på fjellet i naturskjønne omgivelser i gamle Skorovatn skole der det var sløydsal i kombinasjon med kapell. Her kan man finne nærmere 500 ølsorter og 150 sorter akevitt fra alle verdens kanter!

Vinter med «snøgaranti» og oppkjørte løyper for ski samt snøscooterløyper som er sammenhengende med løyper fra Trones og Røyrvik. I Skorovas kan du også nyte fine sommerdager og skikkelig god vinter med massevis av snø, samt den 5. årstid med skitur på fjellet i «sommervær».

I tillegg til lokale aktiviteter finner du disse e destinasjonene en liten biltur unna:

Namsskogan familiepark og hotell (Trones) – Rett under 30 minutter.
Bjørgan Skianlegg (Grong) – ca. 1 time.
Børgefjellsenteret med skitrekk og kafe – ca. 45 minutter.
Gäddede med butikker og kafe (Sverige) – ca. 1 time og 30 minutter.
Blåsjön med butikk og skitrekk (Sverige) – ca. 1 time og 20 minutter.

Kontakt

Ønsker du å vite mer om prosjektet eller vil melde din interesse?
Ta kontakt med vår selger Frank.
Tlf: 997 42 317
Epost: frank@til-huset.no