Rusko 143 City - urbant tømmerhus med romslig plass

Rusko 143 City - urbant tømmerhus med romslig plass

BRA: 133m2

BYA: 159m2

Tilleggsinformasjon

Rusko 143 City - urbant tømmerhus med romslig plass

Rusko 143 har stue og kjøkken plassert i den ene delen av huset, mens hele 4 soverom og bad er plassert på 2 sider av oppholdsrommet. Dette gjør oppholdsrommet til et sentralt sted i huset. På utsiden av stua er det en åpen og fin terrasse. Denne Rusko har et moderne preg.

Rusko 143 kan du også få med saltak og da vil huset se ut som på bildene under. Planløsningen er den samme på begge husene

 

VELG TØMMERHUS OM INNEKLIMA ER VIKTIG

Så langt er det ingen forskning som viser at for tette hus skaper problemer med astma og allergier, men vi vet at mange av de som har astma eller allergi får et bedre liv i tømmerhus. Vi har kunder som er blitt anbefalt tømmerhus av sin lege for å få en bedre hverdag.

Nye hus er tette hus i den forstand at plast og tape sørger for at ikke det er noen luftlekkasjer, lufting som skal foregå skal skje gjennom balansert ventilasjon.

I tømmerhus skjer ventilasjonen gjennom tømmerets porer og ren luft kommer inn. Vi tror at den luften vi puster inn når vi er ute også er sunt å puste inn når vi er inne.

En annen viktig faktor er at tømmeret har den egenskap at det tar til seg fuktighet om luften inne i huset er for fuktig. På samme måte avgir tømmeret fuktighet om luften inne i huset er for tørr.

Alt det vi ikke ønsker i huset som allergener, midd, sopp, bakterier og virus trives best der det enten er veldig fuktig luft eller for tørr luft. Det mest ideelle er mellom 30-55% luftfuktighet. Tømmeret hjelper til med å holde luftfuktigheten i dette området.

Tømmer og tre er naturlige materialer og inneholder heller ikke avgasser eller byggestøv som kan være et problem for noen, selv om de ligger innenfor en godkjent norm.

De fleste bygger ikke hus ofte og derfor er det viktig å tenke inneklima. Dette er ingen synlig finesse eller noe en kan vise frem, men inneklima skal du leve i og med og er kanskje den viktigste tingen du bør tenke på når du skal tenke nytt hus.

Velger du tømmer – velger du ikke bort andre finesser eller utseende på hus. Vi bygger huset akkurat slik du ønsker det og etter de behov og ønsker du har. Det eneste som skjer er at du bygger huset slik du har tenkt, men i tømmer.

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram