Vinduer

I alle våre tømmerhus og tømmerhytter bruker vi Skaala sine HAS vinduer. Vinduene er med 3 lags argongass og selektivglass. Vinduene er som standard top turn. Dvs de kan åpnes utover og snus helt rundt. Dersom en ønsker sidehengslet er det også mulig, uten tillegg i prisen. (I noen tilfeller må vi på hems/gavl av hensyn til rømningsvei bruke sidehengslede vinduer.

Alle vinduer som ikke er rektangulære er faste og ikke åpningsbare.

U-verdien på vinduene er fra 0,68 til 0,80. Standard på alle vinduer er at de er hvitmalte og med et aluminiumsbelegg på utsiden (også hvitmalt).

Ønskes annen farge er det mulig, men det vil bli en liten prisjustering. Utforingene er også hvite.


Ønsker du produktblad på vinduene kan du se mer her.


Ytterdører

Vi har et knippe dører som vi kan velge mellom. Vi vet at det finnes mange varianter av ytterdører og Finnlamellis dørleverandør og også flere varianter, men utvalget er begrenset når det gjelder norsk standard til dører i tømmerhus med u-verdi på 0,8.
Som dere ser av utvalget under er noen mer egnet til bod, mens andre er terasse dør, de fleste er dog beregnet som standard entre dør.

Den første døra er standard dør


Innerdører

Vi har satset på kvalitet i alle ledd og alle våre innerdører er i hel tre. Dørene leveres som standard hvitmalt og med 3 speiler – dersom det ikke er glass i dørene. Ønskes annen farge enn hvit er det mulig, men vil bli en liten ekstra kostnad. Glass blir vanligvis bare brukt fra entre – dersom det er lite vinduer i entreen. Ellers i spesielle tilfeller hvor en ønsker glassdører. Ingen ekstra kostnad ved glassdører.


Standard snitt for dører.

closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram