Frakt

De fleste ønsker at vi også skal ordne transport, og det gjør vi gjerne. Derfor har vi også lagt inn frakt som en del av kostnadene ved byggesettet.
Vi er opptattt av at du som kunde skal få dette så rimelig som mulig, men samtidig trygt og godt frem til avtalt. Vi setter derfor krav til både pris og kvalitet til de som skal frakte bygget til byggeplass.

Når varene er på bilen er ikke lenger Finnlamelli OY ansvarlig for materialene. Derfor har vi valgt seriøse aktører som har forsikret sitt gods etter internasjonale forskrifter.

Om vår smarbeidspartner, NBC group skal sette opp bygget, er de på stedet med kran når varene kommer og de losser bilene og har også avtale med fabrikken på logistikk for levering.
Dersom de ikke skal sette opp bygget er dere er selv ansvarlig for å skaffe enten kran eller truck til lossing. (Pakkene kan veie inntil 2 500 kilo).

Frakt er inkludert så langt vi kommer mer semitrailer - dersom det må lastes om er det en kostnad som vil belastes kunde.

closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram