Jaakko 187 - tømmerhus

Jaakko 187 - tømmerhus

BRA: 179m2

BYA: 173m2

Tilleggsinformasjon

Jaakko 187

Jaakko 187 - et hus for de rombeviste og som ønsker store rom. Åpen stue/spisekrok og kjøkkenløsning med en stue som har høy himling og store vinduer i 2 etasjer gir dette et majestetisk preg på rommet. I tillegg er det stort bad/vaskerom og 2 store soverom + et stort kontor påå et rom med stor fin ark som gir masse lys inn. Dette kan selvsagt endres til et ekstra soverom. Vi er sikker på at Jaakko 187 er et hus å bli glad i.

 

ET MILJØVENNLIG HUS.

Ingen bygg slår tømmerhus på miljøvennlighet.

Tømmer er for det første en fornybar ressurs og i Finland er de stolte av å ha forvaltet sine skoger godt. De leverer kvalitetstømmer.

Når et tømmerhus produseres går ingen ting til spille. Hos Finnlamelli går alt kapp, alt av spon og flis til fjernvarme og til oppvarming av egne produksjonslokaler. Alt på hele stokken blir utnyttet maksimalt.

CO2 lagres i tømmer.
I et tømmerhus lagres det 3,8 – 4,2 ganger så mye CO2 som i et standard reisverkshus. Er målet å binde CO2 burde alle bygd i tømmer.

Energien som skal til for å produsere et tømmerhus er ca 1/3 av energien som går med til å produsere et standard reisverkshus. Det er mye energi spart om en skal beregne et totalt energiregnskap på tømmerhus contra et reisverkshus i f.eks en syklus på 50 år.

Disse opplysningene er hentet fra TT 148, en finsk fullskala undersøkelse gjort av VTT (finske Sintef og eid av den finske stat).
En norsk oppsummering finnes her. Verdt å lese er også denne oppsummeringen.
Når en tenker at tømmerhus er miljøvennlige hus og samtidig varme hus med et sunt, godt og naturlig inneklima, burde valget gi seg selv.
Bygg i tømmer og design din bolig etter dine ønsker og dine behov.

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram