Westend 163 - et urbant hus i hel tre med lamelltømmer

Westend 163 - et urbant hus i hel tre med lamelltømmer

BRA: 149m2

BYA: 113m2

Tilleggsinformasjon

Westend 163 - et urbant hus i hel tre med lamelltømmer

Westend 163 - et urbant hus i hel tre med lamelltømme, med er moderne uttrykk men med et klassis materiale som tømmer er Westend 140 et godt valg både for miljøet og for inneklima. Westend serien kjennetegnes med sine store vinduer i og åpne løsninger med høy himling i stuedelen. Likeledes er det delvis innebygde terrasser. Et hus med spennende løsninger
Huset har:
4 soverom (1 i første etasje og 3 i andre). Her er det muligheter til å omdisponere rom.
I tillegg til stor og åpen stue/kjøkkenløsning på hovedplan, er det også et stort allrom/stue i 2. etasje - med utgang til egen overbygd balkong.
Toaletter og bad i  begge etasjer.
Vaskerom i 1. etasje
Et hus med samme uttrykk, men på et plan finner du her 

VELG TØMMERHUS OM INNEKLIMA ER VIKTIG

Så langt er det ingen forskning som viser at for tette hus skaper problemer med astma og allergier, men vi vet at mange av de som har astma eller allergi får et bedre liv i tømmerhus. Vi har kunder som er blitt anbefalt tømmerhus av sin lege for å få en bedre hverdag.

Nye hus er tette hus i den forstand at plast og tape sørger for at ikke det er noen luftlekkasjer, lufting som skal foregå skal skje gjennom balansert ventilasjon.

I tømmerhus skjer ventilasjonen gjennom tømmerets porer og ren luft kommer inn. Vi tror at den luften vi puster inn når vi er ute også er sunt å puste inn når vi er inne.

En annen viktig faktor er at tømmeret har den egenskap at det tar til seg fuktighet om luften inne i huset er for fuktig. På samme måte avgir tømmeret fuktighet om luften inne i huset er for tørt.

Alt det vi ikke ønsker i huset som allergener, midd, sopp, bakterier og virus trives best der det enten er veldig fuktig luft eller for tørr luft. Det mest ideelle er mellom 30-55% luftfuktighet. Tømmeret hjelper til med å holde luftfuktigheten i dette området.

Tømmer og tre er naturlige materialer og inneholder heller ikke avgasser eller støv som kan være et problem for noen, selv om utslipp av avgasser og støv ligger innenfor normen.

 

De fleste bygger ikke hus ofte og derfor er det viktig å tenke inneklima. Dette er ingen synlig finesse, men kanskje den viktigste detaljen når en skal tenke nytt hus.
Velger du tømmer – velger du ikke bort andre detaljer eller utseende på huset. Vi bygger huset akkurat slik du ønsker det og etter de behov og ønsker du har. Det eneste som skjer er at du bygger huset slik du har tenkt, men i tømmer.

 

 

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram