Westend 140 - et urbant tømmerhus skapt for boligfelt

Westend 140 - et urbant tømmerhus skapt for boligfelt

Westend 140 3D - 1

BRA: 132m2

BYA: 108m2

Tilleggsinformasjon

Westend 140 - et urbant tømmerhus skapt for boligfelt

Westend 140 er et av flere urbane tømmerhus som Finnlamelli har tegnet både med tanke et moderne og urbant utseende og som er arealeffektivt, først og fremst tenkt inn i et boligfelt, men kan også utmerket stå i mer spredt bebyggelse.
Westend serien kjennetegnes med sine store overbygde terasser, samt med store vinduer i stue/allrom.

Westend 140 er et urbant og ikke minst et arealeffektivt tømmerhus med 3 soverom hvor stue har høy himling i og gir et åpent og luftig inntrykk samtidig som det gir lys inn fra mange vinduer. Dette huset og også en flott balkong med utgang fra andre etasje.

SAMME HUS, MEN FORSKJELLIGE UTTRYKK. Sammenlig bildet under med hovedbilde så ser dere også mulighetene med fleksible løsninger. Begge er bygget på samme grunnplan.

Dersom du ønsker en større variant kan Backas 165 være et alternativ

VELG ET MODERNE TØMMERHUS OM INNEKLIMA ER VIKTIG

Så langt er det ingen forskning som viser at for tette hus skaper problemer med astma og allergier, men vi vet at mange av de som har astma eller allergi får et bedre liv i tømmerhus. Vi har kunder som er blitt anbefalt tømmerhus av sin lege for å få en bedre hverdag.

Nye hus er tette hus i den forstand at plast og tape sørger for at ikke det er noen luftlekkasjer, lufting som skal foregå skal skje gjennom balansert ventilasjon.

I tømmerhus skjer ventilasjonen gjennom tømmerets porer og ren luft kommer inn. Vi tror at den luften vi puster inn når vi er ute også er sunt å puste inn når vi er inne.

En annen viktig faktor er at tømmeret har den egenskap at det tar til seg fuktighet om luften inne i huset er for fuktig. På samme måte avgir tømmeret fuktighet om luften inne i huset er for tørt.

Alt det vi ikke ønsker i huset som allergener, midd, sopp, bakterier og virus trives best der det enten er veldig fuktig luft eller for tørr luft. Det mest ideelle er mellom 30-55% luftfuktighet. Tømmeret hjelper til med å holde luftfuktigheten i dette området.
Tømmer og tre er naturlige materialer og inneholder heller ikke avgasser eller støv som kan være et problem for noen, selv om utslipp av avgasser og støv ligger innenfor normen.

 

De fleste bygger ikke hus ofte og derfor er det viktig å tenke inneklima. Dette er ingen synlig finesse, men kanskje den viktigste detaljen når en skal tenke nytt hus.
Velger du tømmer – velger du ikke bort andre detaljer eller utseende på huset. Vi bygger huset akkurat slik du ønsker det og etter de behov og ønsker du har. Det eneste som skjer er at du bygger huset slik du har tenkt, men i tømmer.

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram