Ukko 131 B Tømmerhus - med praktiske løsninger

Ukko 131 B Tømmerhus - med praktiske løsninger

Tilleggsinformasjon

Ukko 131 B er et flott tømmerhus med paqrktiske løsninger og alt på ett plan. Husene er bygget i finsk kvalitetstømmer, lamelltømmer. Alle har praktiske planløsninger selv om de er litt forskjellige. Men dette gir valgmuligheter og tilpasningsmuligheter til dine behov og ønsker. Mulighet for opp til tre soverom.

Husene består i utgangspunktet av:
- To soverom
- Et mindre oppholdsrom
- Bad
- Vaskerom
- Toalett
- Kjøkken
- Stue

TØMMERHUS ER ET VARMT HUS

Tømmer er et fantastisk byggemateriale. Når man varmer opp et tømmerhus vil tømmeret magasinere varmen og holde huset varmt. Energien som skal til for å vedlikeholde varmen er omtrent ikke mer enn i et tradisjonelt bygg. Siden det ikke er plast i veggene vil også varmen fra sola, selv på kalde dager, bli lagret i tømmeret.

Nå varmen er lagret i tømmeret kan en godt lukke opp et vindu eller en dør for lufting uten at varmen forsvinner ut av rommet med en gang.

Med 20cm eller 24cm tykke tømmervegger er det mye tømmer som til sammen utgjør et stort magasin til lagring av varme.
Finnlamelli er dyktige på kvalitet og detaljer slik at deres tømmerhus ikke skal ha trekk. Fra små, nesten usynlige detaljer i knutene til konstruksjon av såle er det tatt
hensyn til Finnlamellis hus skal være tette hus – bare hus som puster. Hvor tette tømmerhusene fra Finnlamelli faktisk er kommer best frem ved trykktesting.
Det er helt vanlig at disse har en utveksling på 1- 1,5 og kravene i Norge er på 4. Det beste resultatet vi så langt har hatt i Norge, er på 0,8.

På sommeren skjer det motsatte. Da trenger de fleste hjem ingen oppvarming. Temperaturen ute på kveld og natt magasineres i stokkene, og om morgenen og utover dagen kjennes huset svalt og behagelig.

Tømmerhus er naturens egen «aircondition» og må oppleves for å skjønne hvor godt det er.
Kanskje har en av våre selgere en referanseperson i nærheten som kan si noe om sine erfaringer med våre hus.

 

 

 

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

close linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram