Soihtu 156 - romslig hus hel tre med lamelltømmer

Soihtu 156 - romslig hus hel tre med lamelltømmer

Informasjon
Huskalkulator

BRA: 145m2

BYA: 172m2

Tilleggsinformasjon

Soihtu 156 - romslig hus hel tre med lamelltømmer

Soihtu 156 - romslig hus hel tre med lamelltømmer. Egner seg godt for en litt større familie med barn.
Her vil dere sette pris på gjennomtenkte løsninger og funksjonalitet. Soihtu  kombinerer plass og praktiske løsninger. Den store stue og kjøkkenkombinasjonen er samlingspunkt for alle i familien. Store vinduer i front gir mye lys inn i dette området. 5 soverom som kan omdisponeres etter familiens behov.

EGET HUS- EN INVESTERING FOR LIVET.

For de fleste av oss er boligkjøp den største investeringen de fleste gjør. En skaper verdier, samtidig er det, for de fleste, mange år med nedbetaling.

Derfor er det viktig at en bruker tid og energi på å finne riktig type hus, riktig størrelse og et hus som vil være funksjonelt både i nåværende situasjon og det en ser for seg som en fremtidig situasjon.

Det er ikke gull alt som glimrer heter det og det er lett å gå seg vill i flotte brosjyrer og presentasjoner. I Hus bransjen, som i alle bransjer finnes det leverandører som leverer meget god kvalitet og noen som leverer mindre god kvalitet.

Velger du et finsk tømmerhus fra Finnlamelli kan vi love deg et hus 1. klasses finsk kvalitet.  Et tømmerhus som kan brukes av generasjoner Tømmeret holder seg i år etter år og blir det tatt vare på i generasjon etter generasjon.

Tømmeret fra Finnlamelli er tørket, limt og maskinelt behandlet så du får et tømmerbygg hvor tømmerstokkene passer sammen på millimeteren. Du får et hus som puster, men hvor det ikke finnes trekk.

Et hus hvor tømmeret er eneste isolasjon i yttervegger. Da slipper du også plast i vegger og muligheter for kondens og fukt i isolasjon i yttervegger.

Du får et hus med fantastisk kvalitet i vinduer (u-verdi på 0,8 eller bedre) og ytterdører i tre og glass og med samme u-verdi.

Finnlamelli leverer kvalitet ned til minste detalj. Og vi er trygge på at du har gjort en meget god investering i både kvalitet og ikke minst et hus som er som skapt for dine behov

 

 

 

 

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Konfigurer ditt eget hus

Med vår huskonfigurator får du priser basert på materialvalg og arbeid.
Logg inn eller opprett en konto for å fortsette.
REGISTRER DEG HER

Logg inn

Send oss en Prisforespørsel

closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram