Silmu 136 - Et tradisjonelt hus med lamelltømmer

Silmu 136 - Et tradisjonelt hus med lamelltømmer

BRA: 122m2

BYA: 103m2

Tilleggsinformasjon

Silmu 136 - Et tradisjonelt hus med lamelltømmer

Silmu 136 - Et tradisjonelt hus med lamelltømmer. Dette er et praktisk tømmerhus tpå 1,5 plan. Med romslige rom, med god utnyttelse av plassen. Et hus med livsløpstandard og som andre etasje kan brukes ved behov. Praktisk terasse med utgang fra stue.

TØMMERHUS ER ET VARMT HUS

Tømmer er et fantastisk byggemateriale. Når man varmer opp et tømmerhus vil tømmeret magasinere varmen og holde huset varmt. Energien som skal til for å vedlikeholde varmen er omtrent ikke mer enn i et tradisjonelt bygg. Siden det ikke er plast i veggene vil også varmen fra sola, selv på kalde dager, bli lagret i tømmeret.

Nå varmen er lagret i tømmeret kan en godt lukke opp et vindu eller en dør for lufting uten at varmen forsvinner ut av rommet med en gang.

Med 20cm eller 24cm tykke tømmervegger er det mye tømmer som til sammen utgjør et stort magasin til lagring av varme.

Finnlamelli er dyktige på kvalitet og detaljer slik at deres tømmerhus ikke skal ha trekk. Fra små, nesten usynlige detaljer i knutene til konstruksjon av såle, er det tatt
hensyn til at Finnlamellis hus skal være tette hus – bare hus som puster. Hvor tette tømmerhusene fra Finnlamelli faktisk er, kommer best frem når en trykktester de.
Det er helt vanlig at disse har en utveksling på 1- 1,5 og kravene i Norge er på 4. Det beste resultatet vi så langt har hatt i Norge, er på 0,8.

På sommeren skjer det motsatte. Da trengs det som regel ingen oppvarming av huset. Temperaturen ute på kveld og natt magasineres da i stokkene og om morgenen, og utover dagen kjennes huset svalt og behagelig.

Tømmerhus er naturens egen «aircondition» og må oppleves for å skjønne hvor godt det er.

Kanskje har en av våre selgere en referanseperson i nærheten som kan si noe om sine erfaringer med våre hus.

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram