Siimes 144 - tømmerhus

Siimes 144 - tømmerhus

Tilleggsinformasjon

Siimes 144

Siemes 144  er lik den gamle Vuokko 144 . Huset er karakteristisk med gjennomgående stue og kjøkken midt i bygningen hvor de store vindusflatene i front sammen med vinduuene i kjøkkenet i et lyst og åpent allrom. Soverom og bad er plassert på sidene. Med to terasser i front er det absolutt mulighet for å finne le og skygge for sola om det er nødvendig.

 

LA DRØMMEN FÅ LEVE

Det finnes mange drømmer - noen er mer oppnåelig enn andre. Drømmene er forskjellig. Noen drømmer om et stort og herskapelig hus, andre et nytt og moderne hus. Mens atter andre drømmer om et enklere og mer lettstelt hus. Disse drømmene kan vi hjelpe med.

Våre tømmerhus er heller ikke av de dyreste husene og tar vi kvaliteten i betraktning er vi rimelige.
Velger du et finsk tømmerhus fra Finnlamelli kan vi love deg et hus med topp kvalitet. Et hus dine naboer vil skryte av og kanskje misunne deg.

I tillegg til god kvalitet, kan vi love deg et hus med godt, naturlig og sunt inneklima. Et hus som astmatikere og allergikere setter pris på og som vi gjerne skulle delt ut på blå resept. Vi vet du får et "rolig hus" hvor tømmeret demper lyden.

En ekstra ting i tillegg til alt det som er nevnt over, du får et miljøvennlig hus som magasiner varmen på vinteren og som er svalt på sommeren. Naturen egen aircondition.
Et miljøvennlig bygg fordi nesten alt er laget av fornybare ressurser og energien som skal til for å produsere et tømmerhus er bare 1/3 av hva som ellers krever.

Har du en drømmebolig eller hytte, kan vi hjelpe deg med å realisere den - kontakt oss og vi skal jobbe sammen med deg så du kan få ditt drømmehus eller drømmehytte

Ønsker du å bruke en av våre modeller som utgangspunkt, gjør gjerne det, eller har du egne tegninger skisser kan vi gi deg pris på byggesett til disse.

Alle hus og hytter vi leverer er spesielle og vi er stolte av at de er tilpasset hver enkelt kunde slik at du får ditt drømmehus eller hytte.

Leverandør av huset er finnlamelli. En av Finnlands største tømmerhusleverandører

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram