Siimes 126 - et hus i tømmer for en solrik tomt

Siimes 126 - et hus i tømmer for en solrik tomt

Informasjon
Huskalkulator

BRA: 116m2

BYA: 131m2

Tilleggsinformasjon

Siimes 126 - et hus i tømmer for en solrik tomt

Siimes 126 har et romslig inngangsparti og tre soverom.

De fantastiske fasilitetene i dette hjemmet med høy himling og store vinduer i stuen skaper en flott ramme for hele familien, både til hverdag og fest.

TØMMERHUSET ET MILJØVENNLIG HUS.

Ingen bygg slår tømmerhus på miljøvennlighet.

Tømmer er for det første en fornybar ressurs og i Finland er de stolte av å ha forvaltet sine skoger godt. De leverer kvalitetstømmer.

Når et tømmerhus produseres, går ingen ting til spille. Hos Finnlamelli går alt kapp, alt av spon og flis til fjernvarme og til oppvarming av egne produksjonslokaler. Alt på hele stokken blir utnyttet maksimalt.

CO2 lagres i tømmer.
I et tømmerhus lagres det 3,8 – 4,2 ganger så mye CO2 som i et standard reisverkshus. Er målet å binde CO2 burde alle bygd i tømmer.

Energien som skal til for å produsere et tømmerhus er ca 1/3 av energien som går med til å produsere et standard reisverkshus. Det er mye energi spart om en skal beregne et totalt energiregnskap på tømmerhus contra reisverkshus i f.eks en syklus på 50 år.

Disse opplysningene er hentet fra TT 148, en finsk fullskala undersøke gjort av VTT (finske sintef og eid av den finske stat).
En norsk oppsummering finnes her. Verd å lese er også denne oppsummeringen

Når en tenker at tømmerhus er miljøvennlige hus og samtidig varme hus med et sunt, godt og naturlig inneklima burde valget gi seg selv.
Bygg i tømmer og design din bolig etter dine ønsker og dine behov.

 

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Konfigurer ditt eget hus

Med vår huskonfigurator får du priser basert på materialvalg og arbeid.
Logg inn eller opprett en konto for å fortsette.

Har du registrert deg før 28. oktober 2020, anbefales du å logge inn med e-post og passord.

  • Registrer deg
Bytt?
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram