Saapunki 173 - spennende hus i tømmer

Saapunki 173 - spennende hus i tømmer

BRA: 173m2

BYA: 200m2

Tilleggsinformasjon

Saapunki 173 - spennende hus i tømmer

Saapunki  173 er et spennende hus i tømmer, romslig og moderne hvor den høye himlingen og store vinduene gir en god romfølelse.

Stua går på langs av huset og får masse lys gjennom de store vinduene på siden. Saapunki kombinerer en gammel tømmertradisjon med et moderne utseende.

Dette er et spennende bygg om en ønsker et moderne design kombinert med finsk tømmertradisjon.

Saapunki Sopus 173 har:

Stor stue i husets lengderetning

4 soverom

Stor bod i annen etasje

Åpent kjøkken - spisekrok og stue.

Stort vaskerom/bad med ekstra bod

Ekstra wc

Stor terrasse med utgang fra stua.

DRØMMEHUSET

Vi tror at alle har et bilde av sitt drømmehus og drømmehuset kan være så mangt alt etter hvem vi spør. Noen vil sikkert ønske et stort herregårdshus, mens for andre vil drømmehuset være et lite enkelt hus på ett plan. Lett å stelle og enkelt å vedlikeholde.

Men vi vet at noen ting går igjen. Det må være kvalitet – et hus som fortsetter å være drømmehus selv etter at det har stått oppe et par år. Det vil si et hus som en er stolt av å vise frem og fortelle om selv om vær og vind har forsøkt å gjøre sitt.

Drømmehuset skal være akkurat slik vi har tenkt oss. De fleste finner aldri sitt drømmehus i en katalog. Men de kanskje ett hus som med noen endringer kan bli drømmehuset.
Finnlamelli har mange modeller, men vi i Til-Huset har ennå ikke solgt noen modeller slik de er i katalogen. Har man valgt en katalogmodell er den blitt endret og både Til-Huset og Finnlamelli har applaudert det. Et tømmerhus eller tømmerhytte skal tilpasses tomta og terrenget.

Likeledes skal den tilpasses de behov som den som bygger har. Noen har behov for mange soverom og store oppholdsrom. Andre drømmer om et enkelt lettstelt hus med alt på ett plan. Til-Huset As vil, sammen med Finnlamelli, hjelpe deg så du finner din drømmebolig.
Ta kontakt med en av våre selgere så vil de, i samarbeid med Finnlamelli sine dyktige ingeniører og arkitekter finne løsningene.

 

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram