Rehti 76 - enkelt og kostnadseffektivt hus i tømmer

Rehti 76 - enkelt og kostnadseffektivt hus i tømmer

Tilleggsinformasjon

Rehti 76 et enkelt og kostnadseffektivt hus i tømmer

Rehti 76  - arealeffektivt hus i tømmer med poen stue-kjøkken løsning i et rom med stor vinduer og mye lys inn. Landskapet på utsiden kommer også  mye nærmere med de store vinduene.

2 gode soverom hvor det ene godt kan brukes som gjesterom eller kontor eller ....

Rehti 76 er et kostnadseffektivt hus som gir finsk kvalitet til en overkommelig pris. Rehti 76 kan funkere som hus i rekke eller som hytte på fjellet. Kort sagt et meget anvendelig hus.

DRØMMEHUSET

Vi tror at alle har et bilde av sitt drømmehus og drømmehuset kan være så mangt alt etter hvem vi spør. Noen vil sikkert ønske et stort herregårdshus, mens for andre vil drømmehuset være et lite enkelt hus på ett plan. Lett å stelle og enkelt å vedlikeholde.

Men vi vet at noen ting går igjen. Det må være kvalitet – et hus som fortsetter å være drømmehus selv etter at det har stått et par år. Det vil si et hus som en er stolt av å vise frem og fortelle om, selv om vær og vind har forsøkt å gjøre sitt.


Drømmehuset skal være akkurat slik vi har tenkt oss. De fleste finner aldri sitt drømmehus i en katalog. Men de finner kanskje ett hus som med noen endringer kan bli drømmehuset.
Finnlamelli har mange modeller, men vi i Til-Huset har ennå ikke solgt noen modeller slik de er i katalogen. De som velger en katalogmodell har endret den til sine behov og både Til-Huset og Finnlamelli har applaudert det. Et tømmerhus eller tømmerhytte skal tilpasses tomta, terrenget og ikke minst egne behov og ønsker.

Noen har behov for mange soverom og store oppholdsrom. Andre drømmer om et enkelt lettstelt hus med alt på ett plan. Til-Huset As vil, sammen med Finnlamelli, hjelpe deg slik at du finner din drømmebolig.
Ta kontakt med en av våre selgere så vil de, i samarbeid med Finnlamelli sine dyktige ingeniører og arkitekter finne løsningene

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram