REHTI 131 - arealeffektivt og enkelt hus i tømmer

REHTI 131 - arealeffektivt og enkelt hus i tømmer

BRA: 117m2

BYA: 130m2

Tilleggsinformasjon

REHTI 131 - arealeffektivt og enkelt hus i tømmer

REHTI 131 - arealeffektivt og enkelt hus i tømmer, men huset med de gode planløsningene.

Huset har hele 4 gode soverom hvor master bedroom i tillegg har et walk in closet. Kjøkken, spiserom og stue er knyttet sammen og gir en romslig plass til familie og venner. Den gjennomgående stue/kjøkken løsningen gir et stort lyst rom hvor lyset kommer inn fra begge sider.
Vaskerommet har en egen inngang som kan fungere meget godt som en hverdagsinngang.
Med Rehti 131 får du et kostnadseffektivt hus meg gode løsninger.

Ønsker du å se mer av huset kan du også gå inn her

HUSKJØP – DET HANDLER OM TILLIT

For de fleste av oss er huskjøp en stor investering som vi skal betale på i flere år. Derfor er det viktig at en ikke kjøper katta i sekken.

Finnlamelli OY er en av de største tømmerhusleverandørene i Finland, en fabrikk og leverandør med meget lang erfaring. Dernest er det en fabrikk med meget solid økonomi. (De leverer mellom 700 og 800 bygg i året – dvs ca 2 bygg pr dag året rundt.

Finnlamelli har også CE godkjenning på både prosjektering av alt de leverer – likeledes på både kvaliteten på prosessen med tilvirking av lamellstokkene og produksjonen. Alt er CE godkjent. I tillegg til dette så er Finnlamelli den eneste fabrikken som leverer ansvarsrett til byggesøknader om at prosjektering og at leveransen er i henhold til norske krav og standarder.
Til-Huset er glad for å få lov til å selge Finnlamelli sine hus og hytter i Norge. Vi bestreber oss på at vi skal levere med samme kvalitet som Finnlamelli.
Kjøper du hus gjennom Til-Huset AS har vi i samarbeid med DNB laget et betalingssystem som sikrer alle parter. Dette gjør vi for at ingen skal bli lurt og sitte igjen med svarteper.
Huskjøp handler om tillit og gjennom Finnlamelli og Til-Huset kan dere være trygge på at dere får et 1. klasses tømmerhus eller tømmerhytte i finsk kvalitet.

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram