Pouta 154 - stilig hus i vinkel med lamelltømmer

Pouta 154 - stilig hus i vinkel med lamelltømmer

Informasjon
Huskalkulator

BRA: 145m2

BYA: 194m2

Tilleggsinformasjon

Pouta 154 - stilig hus i vinkel med lamelltømmer

Pouta 154 - stillig hus i vinkel med lamelltømmer. I Pouta 154  utgjør stue, kjøkken og terrasse en helhet som hever opplevelsen til et helt nytt nivå. Dette hjemmet skaper en skjermet gårdsplass med utbygg i vinkel, som beskytter både mot vind og innsyn. Rammen for et fint og godt hjem. Aura 154 er et romslig hus med hele 4 soverom som selvsagt kan omdisponeres.

EGET HUS- EN INVESTERING FOR LIVET.

For de fleste av oss er boligkjøp den største investeringen de fleste gjør. En skaper verdier, samtidig er det, for de fleste, mange år med nedbetaling.

Derfor er det viktig at en bruker tid og energi på å finne riktig type hus, riktig størrelse og et hus som vil være funksjonelt både i nåværende situasjon og det en ser for seg som en fremtidig situasjon.

Det er ikke gull alt som glimrer heter det og det er lett å gå seg vill i flotte brosjyrer og presentasjoner. I Hus bransjen, som i alle bransjer finnes det leverandører som leverer meget god kvalitet og noen som leverer mindre god kvalitet.

Velger du et finsk tømmerhus fra Finnlamelli kan vi love deg et hus 1. klasses finsk kvalitet.  Et tømmerhus som kan brukes av generasjoner Tømmeret holder seg i år etter år og blir det tatt vare på i generasjon etter generasjon.

Tømmeret fra Finnlamelli er tørket, limt og maskinelt behandlet så du får et tømmerbygg hvor tømmerstokkene passer sammen på millimeteren. Du får et hus som puster, men hvor det ikke finnes trekk.

Et hus hvor tømmeret er eneste isolasjon i yttervegger. Da slipper du også plast i vegger og muligheter for kondens og fukt i isolasjon i yttervegger.

Du får et hus med fantastisk kvalitet i vinduer (u-verdi på 0,8 eller bedre) og ytterdører i tre og glass og med samme u-verdi.

Finnlamelli leverer kvalitet ned til minste detalj. Og vi er trygge på at du har gjort en meget god investering i både kvalitet og ikke minst et hus som er som skapt for dine behov

 

 

 

 

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Konfigurer ditt eget hus

Med vår huskonfigurator får du priser basert på materialvalg og arbeid.
Logg inn eller opprett en konto for å fortsette.
REGISTRER DEG HER

Logg inn

Send oss en Prisforespørsel

closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram