Porka 168 - tømmerhus

Porka 168 - tømmerhus

Tilleggsinformasjon

Tømmerhus med tårn
En absolutt spennende modell og en av vår mest etterspurte modeller.
Tårnrommet med egen balkong gir et unikt utseende og en spennende mulighet.

  • Stort bad
  • 1 soverom i 1. etasje
  • Stue, spisekrok og kjøkken i en åpen løsning
  • Stor overbygd terrasse
  • Hems med flere muligheter til enten soveplasser/TV stue
  • Eget tårnværelse med liten altan.

BRA  1. etasje   73 m2

BRA  2. etasje   38m2

BTA 168 m2

DRØMMEHUSET

Vi tror at alle har et bilde av sitt drømmehus og drømmehuset kan være så mangt alt etter hvem vi spør. Noen vil sikkert ønske et stort herregårdshus, mens for andre vil drømmehuset være et lite enkelt hus på ett plan. Lett å stelle og enkelt å vedlikeholde.

Men vi vet at noen ting går igjen. Det må være kvalitet – et hus som fortsetter å være drømmehus selv etter at det har stått oppe et par år. Det vil si et hus som en er stolt av å vise frem og fortelle om selv om vær og vind har forsøkt å gjøre sitt.
Drømmehuset skal være akkurat slik vi har tenkt oss. De fleste finner aldri sitt drømmehus i en katalog. Men de kanskje ett hus som med noen endringer kan bli drømmehuset.
Finnlamelli har mange modeller, men vi i Til-Huset har ennå ikke solgt noen modeller slik de er i katalogen. Har man valgt en katalogmodell er den blitt endret og både Til-Huset og Finnlamelli har applaudert det. Et tømmerhus eller tømmerhytte skal tilpasses tomta og terrenget.

Likeledes skal den tilpasses de behov som den som bygger har. Noen har behov for mange soverom og store oppholdsrom. Andre drømmer om et enkelt lettstelt hus med alt på ett plan. Til-Huset As vil, sammen med Finnlamelli, hjelpe deg så du finner din drømmebolig.
Ta kontakt med en av våre selgere så vil de, i samarbeid med Finnlamelli sine dyktige ingeniører og arkitekter finne løsningene.

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram