Nilo 109 Tømmerhytte

Nilo 109 Tømmerhytte

Tilleggsinformasjon

Meget praktisk fritidsbolig som egner seg like godt ved sjøen som på fjellet eller i skogen

Nilo 109 – allround gir deg muligheter til å justere rommene etter dine behov.

For de som er på jakt etter et enkelt tømmerhus kan dette også være en løsning. Flott overbygd veranda i 2. etasje.

Et tømmerhus eller en fritidsbolig med mange muligheter
Utgangspunktet er:

  • 1 soverom på grunnplan
  • kjøkken
  • bad
  • stue
  • ekstra soverom på hems
  • TV stue på hems
  • egen utgang til flott balkong på hems

EGET HUS- EN INVESTERING FOR LIVET.

For de fleste av oss er boligkjøp den største investeringen de fleste gjør. En skaper verdier, samtidig er det, for de fleste, mange år med nedbetaling.

Derfor er det viktig at en bruker tid og energi på å finne riktig type hus, riktig størrelse og et hus som vil være funksjonelt både i nåværende situasjon og det en ser for seg som en fremtidig situasjon.

Det er ikke gull alt som glimrer heter det og det er lett å gå seg vill i flotte brosjyrer og presentasjoner. I Hus bransjen, som i alle bransjer finnes det leverandører som leverer meget god kvalitet og noen som leverer mindre god kvalitet.

Velger du et finsk tømmerhus fra Finnlamelli kan vi love deg et hus 1. klasses finsk kvalitet.  Et tømmerhus som kan brukes av generasjoner Tømmeret holder seg i år etter år og blir det tatt vare på i generasjon etter generasjon.

Tømmeret fra Finnlamelli er tørket, limt og maskinelt behandlet så du får et tømmerbygg hvor tømmerstokkene passer sammen på millimeteren. Du får et hus som puster, men hvor det ikke finnes trekk.

Et hus hvor tømmeret er eneste isolasjon i yttervegger. Da slipper du også plast i vegger og muligheter for kondens og fukt i isolasjon i yttervegger.

Du får et hus med fantastisk kvalitet i vinduer (u-verdi på 0,8 eller bedre) og ytterdører i tre og glass og med samme u-verdi.

Finnlamelli leverer kvalitet ned til minste detalj. Og vi er trygge på at du har gjort en meget god investering i både kvalitet og ikke minst et hus som er som skapt for dine behov

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel





    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram