Mirella 162 - tømmerhus

Mirella 162 - tømmerhus

Tilleggsinformasjon

Mirella 162

Kajo 153 har et romslig kjøkken som vil inspirere mange til mang en gourmet drøm. Den høye himlingen i både kjøkken og stue gir et romslig preg og samtidig et lyst og luftig allrom. Kajo 153 har hele 4 soverom som selvsagt kan omdisponeres til TV- stue, kontor eller hobbyrom. Et stort tømmerhus med mange muligheter

 

HUSKJØP – DET HANDLER OM TILLIT

For de fleste av oss er huskjøp en stor investering som vi skal betale på i flere år. Derfor er det viktig at en ikke kjøper katta i sekken.

Finnlamelli OY er en av de største tømmerhusleverandørene i Finland, en fabrikk og leverandør med meget lang erfaring. Dernest er det en fabrikk med meget solid økonomi. (De leverer mellom 700 og 800 bygg i året – dvs ca 2 bygg pr dag året rundt.

Finnlamelli har også CE godkjenning på både prosjektering av alt de leverer – likeledes på både kvaliteten på prosessen med tilvirking av lamellstokkene og produksjonen. Alt er CE godkjent. I tillegg til dette så er Finnlamelli den eneste fabrikken som leverer ansvarsrett til byggesøknader om at prosjektering og at leveransen er i henhold til norske krav og standarder.
Til-Huset er glad for å få lov til å selge Finnlamelli sine hus og hytter i Norge. Vi bestreber oss på at vi skal levere med samme kvalitet som Finnlamelli.
Kjøper du hus gjennom Til-Huset AS har vi i samarbeid med DNB laget et betalingssystem som sikrer alle parter. Dette gjør vi for at ingen skal bli lurt og sitte igjen med svarteper.
Huskjøp handler om tillit og gjennom Finnlamelli og Til-Huset kan dere være trygge på at dere får et 1. klasses tømmerhus eller tømmerhytte i finsk kvalitet.

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

close linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram