Lumi 130 - moderne tømmerhus for en småbarnsfamilie

Lumi 130 - moderne tømmerhus for en småbarnsfamilie

BRA: 133m2

BYA: 159m2

Tilleggsinformasjon

Lumi 130 - moderne tømmerhus for en småbarnsfamilie

Lumi 130 kommer med tre soverom.

En åpen stue/kjøkkenløsning gjennom det romslige hjemmet gir en god romfølelse. Med store vinduer på begge sider får du et lyst og trivelig rom.
Kjøkkenet er utstyrt med en øy som gir sosialt samvær med familie- eller middagsgjester mens du lager mat.

VELG SNEKKERE SOM KAN TØMMER.

Til-Huset er stolt av å levere 100% kvalitet på byggesettene. Finnlamelli er verdsatt for sin kvalitet.
Skal resultatet bli maksimalt er en også avhengig av gode snekkere.
For mange snekkere er dette et helt nytt område, og siden tømmer oppfører seg litt annerledes enn vanlig reisverk, velger flere snekkere å takke nei til oppsett av tømmerhus.

Til-Huset har derfor inngått et samarbeid med et finsk snekkerfirma som kan tømmer hus.
NBC group Norge har satt opp flere tømmerhus for Finnlamelli i Finland og etablerer seg også i Norge for å bygge Finnlamelli sine tømmerhus i Norge.
Se mer om NBC group her https://www.nbcfinland.fi/. Selv om det er et finsk firma er NBC group Norge et norsk datterselskap. Det er flere i firma som snakker svensk.

Til-Huset AS har priser på oppsett de fleste standard modeller og vi kan også formidle priser på kundenes egne modeller.

Vi har også kunder som med hell har satt opp sine egne hus så det er også fult mulig. Snekkere fra NBC Group Norge  er kun ment som et tilbud til de som ønsker å sette bort snekkerarbeidet.

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram