Linda 181 tømmerhus på 2 etasjer

Linda 181 tømmerhus på 2 etasjer

Tilleggsinformasjon

Linda 181

Flott tømmerhus på to etasjer. Egner seg godt i et urbant område eller i et boligfelt. Med skjulte knuter er det bare godt inneklima som skiller dette fra bindingsverkshus.  Åpen kjøkkenløsning  gir romslig og luftig plass. Flott terrasse i andre etasje.

Består i utgangspunktet av:
- Fire soverom
- Stort bad/vaskerom
- To separate toalett med servant
- Stue
- Kjøkken
- Terrasse  og balkong i andre etasje

VELG TØMMERHUS OM INNEKLIMA ER VIKTIG

Så langt er det ingen forskning som viser at for tette hus skaper problemer med astma og allergier, men vi vet at mange av de som har astma eller allergi får et bedre liv i tømmerhus. Vi har kunder som er blitt anbefalt tømmerhus av sin lege for å få en bedre hverdag.

Nye hus er tette hus i den forstand at plast og tape sørger for at ikke det er noen luftlekkasjer, lufting som skal foregå skal skje gjennom balansert ventilasjon.

I tømmerhus skjer ventilasjonen gjennom tømmerets porer og ren luft kommer inn. Vi tror at den luften vi puster inn når vi er ute også er sunt å puste inn når vi er inne.

En annen viktig faktor er at tømmeret har den egenskap at det tar til seg fuktighet om luften inne i huset er for fuktig. På samme måte avgir tømmeret fuktighet om luften inne i huset er for tørt.

Alt det vi ikke ønsker i huset som allergener, midd, sopp, bakterier og virus trives best der det enten er veldig fuktig luft eller for tørr luft. Det mest ideelle er mellom 30-55% luftfuktighet. Tømmeret hjelper til med å holde luftfuktigheten i dette området.

Tømmer og tre er naturlige materialer og inneholder heller ikke avgasser eller støv som kan være et problem for noen, selv om utslipp av avgasser og støv ligger innenfor normen.

 

De fleste bygger ikke hus ofte og derfor er det viktig å tenke inneklima. Dette er ingen synlig finesse, men kanskje den viktigste detaljen når en skal tenke nytt hus.
Velger du tømmer – velger du ikke bort andre detaljer eller utseende på huset. Vi bygger huset akkurat slik du ønsker det og etter de behov og ønsker du har. Det eneste som skjer er at du bygger huset slik du har tenkt, men i tømmer.

 

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram