Kerkkä 161 - romslig hus i lamelltømmer

Kerkkä 161 - romslig hus i lamelltømmer

BRA: 159m2

BYA: 127m2

Tilleggsinformasjon

Kerkkä 161 - romslig hus i lamelltømmer

Kerkkä 161 - romslig hus i lamelltømmer. Et hus du vil trives i, med 4 soverom og egen TV stue/stue i andre etasje er dette et egnet hus hvor den yngre garde kan ha sitt eget sted.
Huset har tre overbygde terasser og her kan du helt sikkert finne et sted både for morgen- og ettermiddagskaffe. I dette tømmerhuset kan du også være trygg på et godt og naturlig inneklima med tømmer som puster og sørger for en naturlig ventilasjon

DRØMMEHUSET

Vi tror at alle har et bilde av sitt drømmehus og drømmehuset kan være så mangt alt etter hvem vi spør. Noen vil sikkert ønske et stort herregårdshus, mens for andre vil drømmehuset være et lite enkelt hus på ett plan. Lett å stelle og enkelt å vedlikeholde.

Men vi vet at noen ting går igjen. Det må være kvalitet – et hus som fortsetter å være drømmehus selv etter at det har stått oppe et par år. Det vil si et hus som en er stolt av å vise frem og fortelle om selv om vær og vind har forsøkt å gjøre sitt.
Drømmehuset skal være akkurat slik vi har tenkt oss. De fleste finner aldri sitt drømmehus i en katalog. Men de kanskje ett hus som med noen endringer kan bli drømmehuset.
Finnlamelli har mange modeller, men vi i Til-Huset har ennå ikke solgt noen modeller slik de er i katalogen. Har man valgt en katalogmodell er den blitt endret og både Til-Huset og Finnlamelli har applaudert det. Et tømmerhus eller tømmerhytte skal tilpasses tomta og terrenget.

Likeledes skal den tilpasses de behov som den som bygger har. Noen har behov for mange soverom og store oppholdsrom. Andre drømmer om et enkelt lettstelt hus med alt på ett plan. Til-Huset As vil, sammen med Finnlamelli, hjelpe deg så du finner din drømmebolig.
Ta kontakt med en av våre selgere så vil de, i samarbeid med Finnlamelli sine dyktige ingeniører og arkitekter finne løsningene.

 

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram