Jollas 168 - et urbant hus med lamelltømmer

Jollas 168 - et urbant hus med lamelltømmer

BRA: 156m2

BYA: 115m2

Tilleggsinformasjon

Jollas 168 - et urbant hus med lamelltømmer

Jollas 168 gir deg et moderne tømmerhus med romslig plass og muligheter til endringer og justeringer.
Jollas-serien kjennetegnes med sin lang og slanke profil og samtidig hvor terrasse og balkong er en integrert del av huset. Huset har også store vindusflater og med sin høye himling i stue/allrom får hele bygget en romslig, luftig og lys atmosfære.

Med sine 4 soverom og 2 stuer er dette et ideelt hus for dere som er etter et romslig hus med en moderne utseende og romslig plass.
Med tømmerhus får dere også det viktigste av alt et suverent og uslåelig inneklima

 

 

DRØMMEHUSET

Vi tror at alle har et bilde av sitt drømmehus og drømmehuset kan være så mangt alt etter hvem vi spør. Noen vil sikkert ønske et stort herregårdshus, mens for andre vil drømmehuset være et lite enkelt hus på ett plan. Lett å stelle og enkelt å vedlikeholde.

Men vi vet at noen ting går igjen. Det må være kvalitet – et hus som fortsetter å være drømmehus selv etter at det har stått oppe et par år. Det vil si et hus som en er stolt av å vise frem og fortelle om selv om vær og vind har forsøkt å gjøre sitt.
Drømmehuset skal være akkurat slik vi har tenkt oss. De fleste finner aldri sitt drømmehus i en katalog. Men de kanskje ett hus som med noen endringer kan bli drømmehuset.
Finnlamelli har mange modeller, men vi i Til-Huset har ennå ikke solgt noen modeller slik de er i katalogen. Har man valgt en katalogmodell er den blitt endret og både Til-Huset og Finnlamelli har applaudert det. Et tømmerhus eller tømmerhytte skal tilpasses tomta og terrenget.

Likeledes skal den tilpasses de behov som den som bygger har. Noen har behov for mange soverom og store oppholdsrom. Andre drømmer om et enkelt lettstelt hus med alt på ett plan. Til-Huset As vil, sammen med Finnlamelli, hjelpe deg så du finner din drømmebolig.
Ta kontakt med en av våre selgere så vil de, i samarbeid med Finnlamelli sine dyktige ingeniører og arkitekter finne løsningene.

 

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram