JOLLAS 120 - Et moderne og urbant hus med tømmer

JOLLAS 120 - Et moderne og urbant hus med tømmer

BRA: 109m2

BYA: 148m2

Tilleggsinformasjon

JOLLAS 120 - Et moderne og urbant hus med tømmer

Jollas 120 er en del av Jollas serien som kjennetegnes med sine lange og slanke bygg. Med sine skjulte knuter og en tømmerprofil hvor det er meget kort avstand mellom stokkene gir den et moderne inntrykk. Et svakt skrånende tak forsterker dette inntrykket.
Et annet kjennetegn er de innebygde terrassene som både gir le, men også skjermer mot innsyn og gir opplevelsen av et privat uterom.
Selv om det er delvis innebygde terrasser er åpningene som er knyttet til vinduene store nok til at de gir masse lys inn i huset.
Jollas 120 har 2 soverom og åpent kjøkken stue løsning
Et spennende hus med et moderne og urbant preg.

MODERNE TØMMERHUS  MILJØVENNLIGE HUS.

Ingen bygg slår tømmerhus på miljøvennlighet.

Tømmer er for det første en fornybar ressurs og i Finland er de stolte av å ha forvaltet sine skoger godt. De leverer kvalitetstømmer.

Når et tømmerhus produseres går ingen ting til spille. Hos Finnlamelli går alt kapp, alt av spon og flis til fjernvarme og til oppvarming av egne produksjonslokaler. Alt på hele stokken blir utnyttet maksimalt.

CO2 lagres i tømmer.
I et tømmerhus lagres det 3,8 – 4,2 ganger så mye CO2 som i et standard reisverkshus. Er målet å binde CO2 burde alle bygd i tømmer.

Energien som skal til for å produsere et tømmerhus er ca 1/3 av energien som går med til å produsere et standard reisverkshus. Det er mye energi spart om en skal beregne et totalt energiregnskap på tømmerhus contra reisverkshus i f.eks en syklus på 50 år.

Disse opplysningene er hentet fra TT 148, en finsk fullskala undersøke gjort av VTT (finske sintef og eid av den finske stat).
En norsk oppsummering finnes her. Verd å lese er også denne oppsummeringen
Når en tenker at tømmerhus er miljøvennlige hus og samtidig varme hus med et sunt, godt og naturlig inneklima burde valget gi seg selv.
Bygg i tømmer og design din bolig etter dine ønsker og dine behov.

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram