Jollas 102 et anneledes tømmerhus

Jollas 102 et anneledes tømmerhus

BRA: 92m2

BYA: 140m2

Tilleggsinformasjon

JOLLAS 102 - et anneledes tømmerhus.

Jollas 102 er et moderne hus i tømmer som kjennetegnes med sin slanke stil og et svakt skrånende tak. Likeledes er den innebygde  terrassen i foran stua et godt kjenneteg. Her er terrassen innebygd en del av huset.

Jollas 102 har en gjennomgående åpen stue/kjøkkenløsning hvor vinduene i både kjøkken og stue gir rommet et meget lyst og åpent preg.

Med sin 3 soverom er Jollas 102 et egnet familiehus. Jollas 102 har en god arealuttnyttelse og gode løsninger

 

VELG SNEKKERE SOM KAN TØMMER.

Til-Huset er stolt av å levere 100% kvalitet på byggesettene. Finnlamelli er verdsatt for sin kvalitet.
Skal resultatet bli maksimalt er en også avhengig av gode snekkere.
For mange snekkere er dette et helt nytt område, og siden tømmer oppfører seg litt annerledes enn vanlig reisverk, velger flere snekkere å takke nei til oppsett av tømmerhus.

Til-Huset har derfor inngått et samarbeid med et finsk snekkerfirma som kan tømmer hus.
NBC  group Norge AS har satt opp flere tømmerhus for Finnlamelli i Finland og etablerer seg også i Norge for å bygge Finnlamelli sine tømmerhus i Norge.
Se mer om NBC  group Norge her  Selv om det er et finsk firma er det flere som snakker svensk

Til-Huset AS har priser på oppsett de fleste standard modeller og vi kan også formidle priser på kundenes egne modeller.

Vi har også kunder som med hell har satt opp sine egne hus så det er også fult mulig. Snekkere fra NBC group Norge er kun ment som et tilbud til de som ønsker å sette bort snekkerarbeidet

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram