Jalo 150 - et arealeffektivt hus i lamelltømmer på 2 plan

Jalo 150 - et arealeffektivt hus i lamelltømmer på 2 plan

Informasjon
Huskalkulator

BRA: 140m2

BYA: 83m2

Tilleggsinformasjon

Jalo 150 - et arealeffektivt hus i lamelltømmer på 2 plan

Jalo 150 - et arealeffektivt hus i lamelltømmer på 2 plan. Et huset med god plass. Egen stue i andre etasje sammen med fire soverom.
Jalo er en flott designet to-etasjes familiebolig med god plass for både privatliv og felles sosiale møtepunkter.
Alle fellesarealer er plassert i underetasjen og du kan trekke deg tilbake til soverommene eller allrommet ovenpå. Huset egner seg like godt i et boligfelt som i en mer landlig bebyggelse.

VELG ET MODERNE TØMMERHUS OM INNEKLIMA ER VIKTIG

Så langt er det ingen forskning som viser at for tette hus skaper problemer med astma og allergier, men vi vet at mange av de som har astma eller allergi får et bedre liv i tømmerhus. Vi har kunder som er blitt anbefalt tømmerhus av sin lege for å få en bedre hverdag.

Nye hus er tette hus i den forstand at plast og tape sørger for at ikke det er noen luftlekkasjer, lufting som skal foregå skal skje gjennom balansert ventilasjon.

I tømmerhus skjer ventilasjonen gjennom tømmerets porer og ren luft kommer inn. Vi tror at den luften vi puster inn når vi er ute også er sunt å puste inn når vi er inne.

En annen viktig faktor er at tømmeret har den egenskap at det tar til seg fuktighet om luften inne i huset er for fuktig. På samme måte avgir tømmeret fuktighet om luften inne i huset er for tørt.

Alt det vi ikke ønsker i huset som allergener, midd, sopp, bakterier og virus trives best der det enten er veldig fuktig luft eller for tørr luft. Det mest ideelle er mellom 30-55% luftfuktighet. Tømmeret hjelper til med å holde luftfuktigheten i dette området.
Tømmer og tre er naturlige materialer og inneholder heller ikke avgasser eller støv som kan være et problem for noen, selv om utslipp av avgasser og støv ligger innenfor normen.

 

De fleste bygger ikke hus ofte og derfor er det viktig å tenke inneklima. Dette er ingen synlig finesse, men kanskje den viktigste detaljen når en skal tenke nytt hus.
Velger du tømmer – velger du ikke bort andre detaljer eller utseende på huset. Vi bygger huset akkurat slik du ønsker det og etter de behov og ønsker du har. Det eneste som skjer er at du bygger huset slik du har tenkt, men i tømmer.

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Konfigurer ditt eget hus

Med vår huskonfigurator får du priser basert på materialvalg og arbeid.
Logg inn eller opprett en konto for å fortsette.
REGISTRER DEG HER

Logg inn

Send oss en Prisforespørsel

closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram