Hohde 126 City - moderne og romslig tømmerhus

Hohde 126 City - moderne og romslig tømmerhus

BRA: 117m2

BYA: 130m2

Tilleggsinformasjon

Hohde 126 City - moderne og romslig tømmerhus

Hohde 126 finnes i to varianter - Hohde 126 tradisjonell finner du her.

Planløsningene er den samme for begge. Med gjennomgående stue/kjøkken får du et stort lyst rom hvor lyset kommer inn fra begge sider. Hohde har en tradisjonell stil og kan godt stå alene landlig like godt som den passer inn i bynære strøk.
Hohde 126 Utgang fra stue til terasse. Med Hohde er det jobbet godt med arealutnyttelsen og inneholder 4 soverom hvorav det ene selvsagt kan brukes til TV stue/kontor eller hobbyrom alt etter ditt behov.
Et praktisk hus som dekker hele familiens behov.

Ønsker du å se mer av huset kan du også gå inn her 

TØMMERHUS ET BRANNSIKKERT HUS.

Mange vil nok tenke at tømmerhus er et relativt brannfarlig hus. Fakta er at det er vanskelig å få et tømmerhus til å brenne. Tømmerhus som holder dagens krav til 8’’ tømmer har faktisk brannklase EI 30. Det betyr at det tar mer enn 30 minutter før gjennombrenning og det ved ganske sterk varme.
Realitetene er at dersom det tar fyr så vil tømmeret forkulle og ikke rase sammen.

I tillegg bruker vi også trefiberisolasjon og den har de samme egenskapene som tømmer. Den brenner ikke og den smelter heller ikke.

Det som tømmerhus ikke kan gjøre noe med er om det begynner å brenne inne i huset og det er møbler som avgir giftige gasser eller om det blir en ulmebrann.

Men om en ikke kan unngå all risiko for brann og konsekvenser av brann – kan i noen tilfelle et hus i tømmer være en forskjell.

Og brannklasse EI 30 på tømmeret er absolutt et ekstra pluss som er verdt å ta med i beregningene når en skal vurdere et nytt hus.

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram