Halo 86 et hus i tømmer med godt inneklima

Halo 86 et hus i tømmer med godt inneklima

BRA: 78m2

BYA: 92m2

Tilleggsinformasjon

Halo 86 et hus i tømmer med godt inneklima - finsk kvalitet

Dette er det  perfekt huset for en liten tomt!
Med Halo 86 får du et allsidig hjem med flotte

løsninger som gir en åpen og luftig romfølelse.

Du vil oppleve at det er lett å puste i et tømmerhus og Halo er perfekt for mange i forskjellige livssituasjoner: alt fra unge til eldre, like fint for enslige, par og små familier.

2 soverom

Åpen stue/kjøkkenløsning

Stort bad og vaskerom

HUSKJØP – DET HANDLER OM TILLIT

For de fleste av oss er huskjøp en stor investering som vi skal betale på i flere år. Derfor er det viktig at en ikke kjøper katta i sekken.

Finnlamelli OY er en av de største tømmerhusleverandørene i Finland, en fabrikk og leverandør med meget lang erfaring. Dernest er det en fabrikk med meget solid økonomi. (De leverer mellom 700 og 800 bygg i året – dvs ca 2 bygg pr dag året rundt.

Finnlamelli har også CE godkjenning på både prosjektering av alt de leverer – likeledes på både kvaliteten på prosessen med tilvirking av lamellstokkene og produksjonen. Alt er CE godkjent. I tillegg til dette så er Finnlamelli den eneste fabrikken som leverer ansvarsrett til byggesøknader om at prosjektering og at leveransen er i henhold til norske krav og standarder.
Til-Huset er glad for å få lov til å selge Finnlamelli sine hus og hytter i Norge. Vi bestreber oss på at vi skal levere med samme kvalitet som Finnlamelli.

Kjøper du hus gjennom Til-Huset AS har vi i samarbeid med DNB laget et betalingssystem som sikrer alle parter. Dette gjør vi for at ingen skal bli lurt og sitte igjen med svarteper.
Huskjøp handler om tillit og gjennom Finnlamelli og Til-Huset kan dere være trygge på at dere får et 1. klasses tømmerhus eller tømmerhytte i finsk kvalitet.

 

 

 

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram