Backas 98 - hus i tømmer med stor overbygd terrasse

Backas 98 - hus i tømmer med stor overbygd terrasse

Tilleggsinformasjon

Backas 98 - hus i tømmer med stor overbygd terrasse

Backas 98 et hus i tømmer med en stor overbygd og delvis innebygd terrasse. Selv med Backas 98 ikke er av de store husene er det likevel et innholdsrikt hus. Huset har  høy himling over hele med unntak av baderomsseksjonen.
Tenkningen om terrassen er kanskje det mest spennende. Tanken er å gi deg et ekstra uteområde som kan brukes store deler av året uavhengig av vær, men som også gir et mer avskjermet uterom. Backas 88  - et hus å bli glad i og et hus med mange muligheter.
Huset har:
2 soverom (med mulighet for 3 soverom)
Avskilt stue/kjøkkenløsning
Toalett, bad og vaskerom i en avdeling

Et hus med omtrent samme størrelse og samme uttrykk på et plan finner du her 

EGET HUS- EN INVESTERING FOR LIVET.

For de fleste av oss er boligkjøp den største investeringen de fleste gjør. En skaper verdier, samtidig er det, for de fleste, mange år med nedbetaling.

Derfor er det viktig at en bruker tid og energi på å finne riktig type hus, riktig størrelse og et hus som vil være funksjonelt både i nåværende situasjon og det en ser for seg som en fremtidig situasjon.

Det er ikke gull alt som glimrer heter det og det er lett å gå seg vill i flotte brosjyrer og presentasjoner. I Hus bransjen, som i alle bransjer finnes det leverandører som leverer meget god kvalitet og noen som leverer mindre god kvalitet.

Velger du et finsk tømmerhus fra Finnlamelli kan vi love deg et hus 1. klasses finsk kvalitet.  Et tømmerhus som kan brukes av generasjoner Tømmeret holder seg i år etter år og blir det tatt vare på i generasjon etter generasjon.

Tømmeret fra Finnlamelli er tørket, limt og maskinelt behandlet så du får et tømmerbygg hvor tømmerstokkene passer sammen på millimeteren. Du får et hus som puster, men hvor det ikke finnes trekk.

Et hus hvor tømmeret er eneste isolasjon i yttervegger. Da slipper du også plast i vegger og muligheter for kondens og fukt i isolasjon i yttervegger.

Du får et hus med fantastisk kvalitet i vinduer (u-verdi på 0,8 eller bedre) og ytterdører i tre og glass og med samme u-verdi.

Finnlamelli leverer kvalitet ned til minste detalj. Og vi er trygge på at du har gjort en meget god investering i både kvalitet og ikke minst et hus som er som skapt for dine behov

 

 

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

close linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram