Backas 98 - et tømmerhus med stor overbygd terrasse

Backas 98 - et tømmerhus med stor overbygd terrasse

BRA: 90m2

BYA: 169m2

Tilleggsinformasjon

Backas 98 - et tømmerhus med stor overbygd terrasse

Backas 98 et lite tømmerhus og en stor overbygd terrasse. Selv med få m2 er Backas likevel et innholdsrikt hus. Huset har  høy himling over hele med unntak av baderomsseksjonen.
Tenkningen om terrassen er kanskje det mest spennende. Tanken er å gi deg et ekstra uteområde som kan brukes store deler av året uavhengig av vær, men som også gir et mer avskjermet uterom. Backas 98  - et hus å bli glad i og et hus med mange muligheter.
Huset har:
2 soverom
Avskilt stue/kjøkkenløsning
Toalett, bad og vaskerom i en avdeling

Et hus med samme uttrykk på et plan finner du her 

HUSKJØP – DET HANDLER OM TILLIT

For de fleste av oss er huskjøp en stor investering som vi skal betale på i flere år. Derfor er det viktig at en ikke kjøper katta i sekken.

Finnlamelli OY er en av de største tømmerhusleverandørene i Finland, en fabrikk og leverandør med meget lang erfaring. Dernest er det en fabrikk med meget solid økonomi. (De leverer mellom 700 og 800 bygg i året – dvs ca 2 bygg pr dag året rundt.

Finnlamelli har også CE godkjenning på både prosjektering av alt de leverer – likeledes på både kvaliteten på prosessen med tilvirking av lamellstokkene og produksjonen. Alt er CE godkjent. I tillegg til dette så er Finnlamelli den eneste fabrikken som leverer ansvarsrett til byggesøknader om at prosjektering og at leveransen er i henhold til norske krav og standarder.
Til-Huset er glad for å få lov til å selge Finnlamelli sine hus og hytter i Norge. Vi bestreber oss på at vi skal levere med samme kvalitet som Finnlamelli.
Kjøper du hus gjennom Til-Huset AS har vi i samarbeid med DNB laget et betalingssystem som sikrer alle parter. Dette gjør vi for at ingen skal bli lurt og sitte igjen med svarteper.
Huskjøp handler om tillit og gjennom Finnlamelli og Til-Huset kan dere være trygge på at dere får et 1. klasses tømmerhus eller tømmerhytte i finsk kvalitet.

 

 

 

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram