Backas 88 - praktisk hus i hel tre med lamelltømmer

Backas 88 - praktisk hus i hel tre med lamelltømmer

BRA: 80m2

BYA: 137m2

Tilleggsinformasjon

Backas 88 - praktisk hus i hel tre med lamelltømmer

Backas 88 - er et lite, men likefult et praktisk og arealeffektivt hus i hel tre med med Finnlamellis lamelltømmer.
Backas 88 egner seg for en lien famile eller som et hus for de som ikke lenger har behov for et stort hus. Her er hver m2 godt utnyhttet og enkelt å ta seg frem i.  Huset har  høy himling over hele med unntak av baderomsseksjonen.
Som på de andre Backas modellene er tenkningen om utearealet det mest spennende. Tanken er å gi deg et ekstra uteområde som kan brukes store deler av året uavhengig av vær, men som også gir et mer avskjermet uterom. Backas 88  -gir deg et hus med mange muligheter.
Huset har:
2 soverom
Avskilt stue/kjøkkenløsning
Toalett, bad og vaskerom i en avdeling

Et hus med samme uttrykk på et plan finner du her 

LA DRØMMEN FÅ LEVE

Det finnes mange drømmer - noen er mer oppnåelig enn andre. Drømmene er forskjellig. Noen drømmer om et stort og herskapelig hus, andre et nytt og moderne hus. Mens atter andre drømmer om et enklere og mer lettstelt hus. Disse drømmene kan vi hjelpe med.

Våre tømmerhus er heller ikke av de dyreste og tar vi kvaliteten i betraktning er vi rimelige.
Velger du et finsk tømmerhus fra Finnlamelli kan vi love deg et hus med topp kvalitet. Et hus dine naboer vil skryte av og kanskje misunne deg.

Vi kan love deg et hus med godt, naturlig og sunt inneklima. Et hus som astmatikere og allergikere setter pris på og som vi gjerne skulle delt ut på blå resept. Vi vet du får et "rolig hus" hvor tømmeret demper lyden.

I tillegg til alt det som er nevnt over får du et miljøvennlig hus som magasiner varmen på vinteren og som er svalt på sommeren. Naturen egen aircondition.
Et miljøvennlig bygg fordi nesten alt er laget av fornybare ressurser og energien som skal til for å produsere et tømmerhus er bare 1/3 av hva som ellers krever.

Vi kan oppfylle drømmen - kontakt oss og vi skal jobbe sammen med deg så du kan få ditt drømmehus eller drømmehytte

Ønsker du å bruke en av våre modeller som utgangspunkt, gjør gjerne det, eller har du egne tegninger skisser kan vi gi deg pris på disse. Vi vet at alle hus og hytter vi leverer er spesielle og tilpasset hver enkelt kunde slik at du får ditt drømmehus eller hytte.

Leverandør av huset er finnlamelli. En av Finnlands største tømmerhusleverandører

 

 

 

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram