Backas 179 - et moderne tømmerhus

Backas 179 - et moderne tømmerhus

Tilleggsinformasjon

BACKAS 179  - Et moderne tømmerhus - arealeffektivt 

Backas 179 - og også de andre i denne serien kjennetegnes ved at dset i forlengelsen av selve huset er det bygd et delvis åpent skall på utendfor på 2 av sidene. Dette sørger for at du får gode uteplasser ly mot vær og vind og et sted hvor det er godt å sitte ute i en større del av året.
Den åpne himlingen i stuen kombinert med store vinduer gir fellesrommene et stort, åpent og luftig preg. Backas 179 er et hus hvor arealet er godt utnyttet. Backas er et hus med sjel.

Backas 179 er et stort hus med mange muligheter. 5 soverom 2 stuer gir god plass for en stor familie.

VELG SNEKKERE SOM KAN TØMMER.

Til-Huset er stolt av å levere 100% kvalitet på byggesettene. Finnlamelli er verdsatt for sin kvalitet.
Skal resultatet bli maksimalt er en også avhengig av gode snekkere.
For mange snekkere er dette et helt nytt område, og siden tømmer oppfører seg litt annerledes enn vanlig reisverk, velger flere snekkere å takke nei til oppsett av tømmerhus.

Til-Huset har derfor inngått et samarbeid med et finsk snekkerfirma som kan tømmer hus.
KI group har satt opp flere tømmerhus for Finnlamelli i Finland og etablerer seg også i Norge for å bygge Finnlamelli sine tømmerhus i Norge.
Se mer om KI group her https://www.kigroup.fi/. Selv om det er et finsk firma er det flere som snakker svensk

Til-Huset AS har priser på oppsett de fleste standard modeller og vi kan også formidle priser på kundenes egne modeller.

Vi har også kunder som med hell har satt opp sine egne hus så det er også fult mulig. Snekkere fra KI-Group er kun ment som et tilbud til de som ønsker å sette bort snekkerarbeidet

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

close linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram