Backas 165 - et moderne tømmerhus på 2 plan

Backas 165 - et moderne tømmerhus på 2 plan

BRA: 153m2

BYA: 137m2

Tilleggsinformasjon

Backas 165 - et moderne tømmerhus tilpasset et urbant område. 

Backas 165 er et av flere moderne tømmerhus som Finnlamelli har tegnet både med tanke på skape et urbant utseende og ikke minst et hus som er arealeffektivt.
Backas serien kjennetegnes ved at store deler av utearealet er kledd inn med bordkledning. Samtidig er det store åpninger som gir lys inn i vinduer og skaper en god inneatmosfære.
Skjermingen av uteområdet gir i tillegg til god le mot vær og vind også mulighet til et privat uteområde.

Backas 165 er et romslig hus med hele 4 soverom stue både i første og andre etasje. Det samme med bad.

Backas 165 ble bygd i forbindelse med ei messe i Finland. Her kan du få en god omvisning og bli inspirert.

HUSKJØP – DET HANDLER OM TILLIT

For de fleste av oss er huskjøp en stor investering som vi skal betale på i flere år. Derfor er det viktig at en ikke kjøper katta i sekken.

Finnlamelli OY er en av de største tømmerhusleverandørene i Finland, en fabrikk og leverandør med meget lang erfaring. Dernest er det en fabrikk med meget solid økonomi. (De leverer mellom 700 og 800 bygg i året – dvs ca 2 bygg pr dag året rundt). Nå er de også en del av DEN Group Finland og kan i Finland, som den første tømmerhusfabrikken, levere nøkkelferdige tømmerhus.

Finnlamelli har også CE godkjenning på både prosjektering av alt de leverer – likeledes på både kvaliteten på prosessen med tilvirking av lamellstokkene og produksjonen. Alt er CE godkjent. I tillegg til dette så er Finnlamelli den eneste fabrikken som leverer ansvarsrett til byggesøknader om at prosjektering og at leveransen er i henhold til norske krav og standarder.
Til-Huset er glad for å få lov til å selge Finnlamelli sine hus og hytter i Norge. Vi bestreber oss på at vi skal levere med samme kvalitet som Finnlamelli.
Kjøper du hus gjennom Til-Huset AS har vi i samarbeid med DNB laget et betalingssystem som sikrer alle parter. Dette gjør vi for at ingen skal bli lurt og sitte igjen med svarteper.
Huskjøp handler om tillit og gjennom Finnlamelli og Til-Huset kan dere være trygge på at dere får et 1. klasses tømmerhus eller tømmerhytte i finsk kvalitet.

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram