Aura 147 - moderne hus i tømmer for svakt skrånende terreng

Aura 147 - moderne hus i tømmer for svakt skrånende terreng

BRA: 137m2

BYA: 159m2

Tilleggsinformasjon

Aura 147 - moderne hus i tømmer for svakt skrånende terreng

Aura 147 - moderne hus i tømmer for svakt skrånende terreng. Et hus som både gløder av varme og kjærlighet. Dette romslige huset med fire soverom passer godt til en svakt skrånende tomt. Den moderne helheten gjør det hjemmekoselig og lunt. Stuedelen er med en høy himling som kan gi en behagelig romfølelse.

DRØMMEHUSET

Vi tror at alle har et bilde av sitt drømmehus og drømmehuset kan være så mangt alt etter hvem vi spør. Noen vil sikkert ønske et stort herregårdshus, mens for andre vil drømmehuset være et lite enkelt hus på ett plan. Lett å stelle og enkelt å vedlikeholde.

Men vi vet at noen ting går igjen. Det må være kvalitet – et hus som fortsetter å være drømmehus selv etter at det har stått et par år. Det vil si et hus som en er stolt av å vise frem og fortelle om selv om vær og vind har forsøkt å gjøre sitt.


Drømmehuset skal være akkurat slik vi har tenkt oss. De fleste finner aldri sitt drømmehus i en katalog. Men de finner kanskje ett hus som med noen endringer kan bli drømmehuset.
Finnlamelli har mange modeller, men vi i Til-Huset har ennå ikke solgt noen modeller slik de er i katalogen. De som velger en katalogmodell har endret den til sine behov og både Til-Huset og Finnlamelli har applaudert det. Et tømmerhus eller tømmerhytte skal tilpasses tomta, terrenget og ikke minst egne behov og ønsker.

Noen har behov for mange soverom og store oppholdsrom. Andre drømmer om et enkelt lettstelt hus med alt på ett plan. Til-Huset As vil, sammen med Finnlamelli, hjelpe deg slik at du finner din drømmebolig.
Ta kontakt med en av våre selgere så vil de, i samarbeid med Finnlamelli sine dyktige ingeniører og arkitekter finne løsningene

kontakt oss for mer info

ANDRE MODELLER:

Send oss en Prisforespørsel

    closebarschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram